YHTEISTYÖKUMPPANIMME:

Salon Mehiläinen

tarjoaa yhdistyksen jäsenille valohoitoa edulliseen hintaan. Jäsenhinta on 18.90, josta tulee kelakorvausta 3 euroa eli maksettavaksi jää 15.90/hoitokerta.

Ilman jäsenyyttä, kelakorvauksen jälkeen hinta on 23€. Korvauksen saa näyttämällä maksuhetkellä jäsenkorttiaan. Hoitoon tarvitaan ihosairauksien hoitoon perehtyneen lääkärin lähete.

Ajan valohoitoon voit varata Salon Mehiläisestä puh. 0104145900.

Salon Jalkahuolto

Ruuhikoskenkatu 9, Salo. Puh 040-1799304

Jalkaterapiapalvelut,

jäsenet saavat perusjalkahuollosta -20 %

Suolahuone ja Kauneusstudio Selena

Rummunlyöjänkatu 14, antaa jäsenillemme 10% alennuksen suolahuonehoidoista. Lisätiedot www.studioselena.eu, puh. 045 211 7143. Jäsenkortti mukaan!

Salon SYTY ry

järjestää monenlaista toimintaa, esim. koulutusta, liikunta- ja virkistystoimintaa. ATK-Pysäkillä saat tietokone ja mobiililaitteiden neuvontaa ja apua pieniin ongelmiin. Pysäkki toimii ajanvarauksella, maksuton. Ajanvaraukset Akilta p. 044 555 0938.

Yhdistyksemme jäsenenä voit vapaasti osallistua SYTY:n toimintaan. Lisätietoja www.salonsyty.fi ja facebook.

Lanka- ja Käsityöliike Anjalin

Annankatu 5, Salo

Antaa jäsenillemme 10 % alennusta

Näytä jäsenkorttimme ennen maksua.